top of page

Mysite Group

Veřejná·238 členů

Mariia Tkachuk
Mariia Tkachuk

Někdo už přišel na nějaký dobrý systém?

Ahoj všichni, v poslední době mě zahlcují e-maily s informacemi o sledování zásilek. Prodávám na Etsy a Shopify hrnky na zakázku a posílám přes různé kurýry jako UPS, DHL a občas i místní služby. Je opravdu vyčerpávající kontrolovat každou stránku zvlášť, jen abych zjistil, jestli něco není zpožděné nebo zaseknuté někde na cestě. Fakt doufám, že najdu způsob, jak mít všechny ty zásilky na jednom místě, aniž bych musel hodiny přepínat mezi záložkami. Někdo už přišel na nějaký dobrý systém?

4 zobrazení

To znám moc dobře. Řídím plnění objednávek pro malou značku papírnictví a čelím přesně stejnému chaosu. Nejprve jsem zkoušela tabulky, ale vydrželo to sotva týden – moc manuální práce a i tak něco uniklo. Hodně mi pomohl Track global Spojuje data o sledování od různých kurýrů do jednoho přehledu, takže se nemusím přihlašovat zvlášť na FedEx, USPS a GLS. Stačí vložit čísla zásilek a systém sám pozná dopravce – ušetří to spoustu času, hlavně v období Vánoc, kdy odesíláme přes sto objednávek denně. Navíc si můžu nastavit emailová upozornění na změny stavu, což je úleva, když zákazníci ptají, kde je jejich balíček a já nejsem u počítače. Zkus to – není to dokonalé, ale pro něco, co nepotřebuje plnohodnotný skladový systém, je to fakt dobré řešení.

O nás

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

členů

Kontaktujte Babies and Sleep

Děkuji za vaši zprávu

Email: marie@babiesandsleep.com

Marie Groth

Doing Business as Babies and Sleep

Chcete dostávat moje emaily?

Děkuji za váš zájem

© 2023 by Marie Groth Proudly created with Wix.com

• Instagram
bottom of page