Jak správně dávkovat THC bonbony, aby byl zážitek příjemný?
Nedávno jsem zkoušel THC bonbony, ale nebyl jsem si úplně jistý, jak správně dávkovat. Chtěl bych se ujistit, že mám příjemný zážitek, ne příliš silný, ale ani příliš slabý. Jaké máte zkušenosti s dávkováním? Je lepší začít s nižší dávkou a postupně zvyšovat, nebo se rovnou vrhnout na doporučené množství? Jak to máte vy?
5 zobrazení
Ahoj! Určitě doporučuji začít s nižší dávkou a postupně ji zvyšovat, zejména pokud máš s THC bonbony ještě malou zkušenost. Každý člověk reaguje na THC jinak, a to, co je pro jednoho ideální, může být pro druhého příliš silné. Pokud jsi začátečník, začni třeba s jedním bonbonem, který má nižší obsah THC. Pokud ti to přijde v pohodě, můžeš dávku postupně zvyšovat. Pokud hledáš kvalitní THC Bonbony, můžeš se podívat na tuto nabídku: THC Bonbony. Tyto bonbony mají různé dávkování, takže si můžeš vybrat, co ti vyhovuje. Důležité je, abys počkal minimálně hodinu nebo dvě, než zhodnotíš účinek, protože to může trvat, než se THC plně projeví. A vždy se ujisti, že jsi v bezpečném prostředí, pokud zkoušíš novou dávku.